10 maj 2014
14:00

Växjö DFF 1

Referat: Emmaboda IS - Växjö DFF 1

Vi börjar matchen riktigt bra med bland annat ett skott i stolpen! Efter 15 min spelade av halvleken gör Veronika en riktigt bra räddning men i anfallet efter gör Växjö 0-1, det är inte rättvist men så är det i fotboll. Kort efter Växjös ledningsmål skjuter Ebba i ribban, nära! En bra halvlek från vår sida. Andra börjar vi också bra, får en frispark som blir farlig iom att vi nästan kan trycka in kvitteringen. Istället kontrar VFF och gör 0-2 och kort därefter ökar de till 0-3. Men vi ger oss inte utan skapar hela tiden läge att göra mål. I den 60:e min trycker dom ojust omkull Tea och vi får en klar straff som följd. Den sätter Emelie säkert i mål 1-3. Spelet är jämnt men VFF utnyttjar sina chanser och gör 2 snabba mål mellan 66-70 min. Ebba reducerar till 2-5 när det är 7 min kvar. VFF hinner dock med ett till innan slutsignalen går! Vi tar med oss prestationen och viljan från dagens match och att vi skapar målchanser. Alla gör en riktigt bra match idag - det är sådana här matcher som gör oss till bättre spelare!

fre 22 aug 2014, 18:30 Växjö DFF 1 - Emmaboda IS